Over mij

Mijn naam is Frens en ik ben inmiddels al meer dan 28 jaar actief binnen de parketbranche. Ik doe mijn werk met veel plezier. Ik ben werkzaam door heel Nederland voor zowel particulieren als bedrijven. Ik vind service en kwaliteit erg belangrijk.

In 1992 ben ik begonnen met de opleiding tot allround parketteur. Toen ik deze succesvol had afgerond ben ik full-time voor de baas gaan werken. In deze jaren heb ik veel geleerd en allerlei complexe vraagstukken opgelost omtrent het schuren en leggen van parketvloeren. In 2007 ben ik voor mijzelf begonnen. Sindsdien ben ik werkzaam als zzp’er. 

Ik vind het leuk om met hout te werken en haal eer uit mijn werk als ik een mooie vloer mag opleveren voor een tevreden klant. Ik probeer bij elke vloer het mooiste resultaat te behalen. Ik doe mijn werk met plezier en werk netjes en zorgvuldig. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent. 

Als u een vraag heeft omtrent uw parketvloer kunt u contact opnemen. Ik help u graag. Ik kom ook vrijblijvend bij u langs om u optimaal te informeren. 

Parketvloer behandelen met olie