Parketvloer schuren en lakken

Een parketvloer schuren en lakken is nog steeds een gewilde keuze bij de klant. Een laklaag zorgt voor een complete bescherming van het hout. Hierdoor kunnen vuil en vocht niet in het hout treken. Met lakken komt er een beschermlaag op het hout, bij trekt deze in het hout. Lakken is een erg sterke afwerking die relatief weinig onderhoud vraagt. De parketvloer is na de droogperiode ook direct volledig belastbaar. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste kwaliteit lakken waardoor uw parketvloer weer jaren vooruit kan.

Parketvloer behandelen met lak

Parketvloer schuren en lakken

Matte parketlak

U kunt ervoor kiezen uw parketvloer te laten behandelen met matte parketlak. Hierdoor krijgt uw houten vloer een matte uitstraling. 

matte parketlak

Invisible parketlak

Met deze parketlak, die tegenwoordig steeds vaker wordt gebruikt, krijgt uw parketvloer een ultramatte uitstraling. Hiermee krijgt uw parketvloer een onbehandelde uitstraling, terwijl uw vloer met een twee componenten lak beschermd is. 

skylt invisible parketlak

Glans parketlak

U kunt ervoor kiezen uw parketvloer te laten behandelen met een glanzende parketlak. Hiermee krijgt uw parketvloer een glanzende uitstraling zoals op de foto te zien is.

Parket lakken